Iso posliiniruukku ART 14
Iso posliiniruukku ART 14

Iso posliiniruukku ART 14

449,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Posliiniruukku ART 14, ainutlaatuinen kiinalainen ruukku Jing De Zhenin keramiikka kaupungin tuotantoa. Helmiäispintainen näyttävän kokoinen upea taideteos.

Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 50070

Tämä ihastuttavan erityisillä ja mielenkiintoisilla väriyhdistelmillä maalattu uniikki posliiniruukku on valmistettu käsin Kiinan Jing De Zhenin kaupungissa ja edustaa kiinalaista taidetta ja kulttuuria.

Ruukku on näyttävän kokoinen ja varmasti huomiota herättävä kaunis helmiäispintainen taideteos. Ruukku etsii itselleen juuri sen aivan uniikin kodin tai tilan itselleen, jossa se löytää oman, sille sisustukseen sopivan paikkansa. Ruukku sopii myös edustustiloihin, erityisen hotellin tai ravintolan aulaan tai mihin tahansa, missä se huomataan ja saa katseet kääntymään.

Jing De Zhenin posliini perinteellä on pitkä ja mainekas historia. Kiinalaisessa v. 1322 kirjoitetussa lähteessä sanotaan keramiikkauunien toimineen jo Tang-dynastian aikana (618-907), mutta säännöllinen toiminta olisi aloitettu vasta Song-dynastian aikana (960-1279).

Useiden eri dynastioiden aikana on luotu mestariteoksia, joiden tekijät tunnetaan nimellä. Näissä luomuksissa on säilytetty samat värit, mallit ja muodot vuosisatojen ajan erilaisia tradioita kunnioittaen.

Ruukun mitat ja paino "lisätiedoissa".

Pituus:
34 cm
Korkeus:
99 cm
Leveys:
34 cm
Paino:
20.6 kg
Arvostelut 0 arvostelua