Nestesaippua OLIVOS GOAT MILK vuohenmaito pumppupullossa
Nestesaippua OLIVOS GOAT MILK vuohenmaito pumppupullossa Nestesaippua OLIVOS GOAT MILK vuohenmaito pumppupullossa Nestesaippua OLIVOS GOAT MILK vuohenmaito pumppupullossa

Nestesaippua OLIVOS GOAT MILK vuohenmaito pumppupullossa

KORKUT
12,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Nestesaippua OLIVOS GOAT MILK vuohenmaito on valmistettu perinteisillä menetelmillä erikoisista puhtaista oliiviöljyistä. Parabeeni ja sulfaattivapaa.

Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 20200200

Elegant Home tarjoaa sinulle trendikkään, puhtaan ja tuoreen vuohenmaito nestesaippuan. Vuohenmaidon sisältämien proteiinien ansiosta se auttaa parantamaan ihoa luonnollisesti, sillä on myös kosteuttava ihoa hellivä ja hoitava vaikutus. Luonnollinen vuohenmaito yhdistettynä extra-neitsytoliiviöljyyn auttaa kosteuttamaan ihoasi joka kerta, ihosi säilyy kauan silkinpehmeänä ja luonnollisen hurmaavan tuoksuisena.

Saippua on tuoksullinen ja sitä käytetään käsi- ja kokovartalopesuun.

Vuohenmaito nestesaippua on luonnollinen, ylivoimainen ja terveellinen valinta ihollesi. Vuohenmaitoa pidetään lähimpänä ihmisen rintamaitoa, joka on täynnä ravinteita, jotka virkistävät ihosoluja. Monet vitamiinit, kuten A, C, D, E ja jotkut B, sekä muut hellävaraiset aineosat kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Sen poikkeuksellinen koostumus 100 %: lla ekstra-neitsytoliiviöljyllä kosteuttaa, kiinteyttää, pehmentää ja vahvistaa ihoasi. Olivos nestemäinen vuohenmaito-saippua hidastaa ihon ikääntymisen merkkejä, koska siinä on paljon alfa-hydroksyylihappoja, kuten maitohappoa. Maitohappo auttaa poistamaan kuolleet ihosolut ja saa ihon näyttämään sileältä ja raikkaalta.

Lisää Olivos-vuohenmaito-saippua päivittäiseen kauneusrutiiniisi terveen ja aina hehkuvan ihon ylläpitämiseksi . Se eliminoi käsien yläpinnoissa esintyviä värimuutoksia. Ensimmäisestä käytöstäsi lähtien huomaat muutoksen ihollasi. Soveltuu myös meikinpoistoon, kasvojen puhdistukseen ja päivittäiseen ihon hoitoon. Herneen kokoinen pieni annos riittää pesukertaan ja näin saippua on hyvin riittoisaa.

Olivos- saippuat valmistaa Turkissa hyvin arvostettu saippuanvalmistaja Korkut. Korkut tunnetaan perinteisistä käsityönä huolellla valmistetuista saippuoistaan jo vuosikymmenien ajan.

Pituus:
10 cm
Korkeus:
18 cm
Leveys:
10 cm
Paino:
450 g
Arvostelut 0 arvostelua