Luonnonsaippua Elegance Zeyten
Luonnonsaippua Elegance Zeyten mausteneilikka orvokki gardenia kamomilla ruusu jasmin laventeli

Luonnonsaippua Elegance Zeyten

KORKUT
7,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Luonnonsaippua Elegance Zeyten-sarja valmistettu 100 % extra-neitsytoliiviöljystä perinteisellä menetelmillä, erittäin laadukas ja tyylikäs.

Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 500007

 Elegance-sarjan saippuat tarjoavat kukkakonseptin, jossa on rentouttavia luonnon kauneuksien-tuoksuja. 100 % ekstra-neitsytoliiviöljystä valmistetut saippuat ovat täysin luonnonmukaisia ja jättävät ihon silkkisen pehmeäksi ja joustavaksi. Jokaisella aromilla on erilaisia vaikutuksia mielialaan esim: laventeli, raskaan päivän jälkeen ennen nukkumaan menoa edistää pitkäaikaista rentoutumista. Turkissa monen vuosisadan perinteisillä resepteillä valmistetut saippuat puhdistavat ihon perusteellisesti, säilyttävät kehon ja kasvojen kosteutta, antavat lisää ilmavuutta hiuksille. Hemmottele aistejasi ja ihoasi saippuoiden miellyttävillä aromeilla. 

Saippuoidemme terveysvaikutukset ovat mm. kyky lievittää stressiä ja parantaa verenkiertoa. Ekstra-neitsytoliiviöljyn luonnolliset antibakteeriset ja anti-inflammatoriset ominaisuudet ovat erinomaisia haavojen parantamisessa, kutinan tai iho-ongelmien poistamisessa. Saippuat tarjoavat lisää ravintoa iholle sekä rauhoittavat sen ja suojaavat kovilta sääolosuhteilta.

Pituus:
12 cm
Korkeus:
6 cm
Leveys:
8 cm
Paino:
250 g
Arvostelut 0 arvostelua