Käsipyyhe PARIS EMILY
Käsipyyhe PARIS EMILY Käsipyyhe PARIS EMILY Käsipyyhe PARIS EMILY Käsipyyhe PARIS EMILY vaaleanharmaa

Käsipyyhe PARIS EMILY

MINTEKS
12,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Käsipyyhe PARIS EMILY 100% puuvillafrotee, laadukas, miellytävän pehmeä ja imukyvyltään erinomainen.

Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 120041

Käsipyyhe Emily

Käsipyyhe “Paris Emily” tuo arjen luksusta sinulle, joka haluat hemmotella itseäsi tai ihmisiä, jotka ovat sinulle tärkeitä. Paris-tuoteryhmän pyyhkeet luovat kotiisi ainutlaatuista, romanttista ja nostalgista tunnelmaa. Samaa tunnelmaa, jota voit aistia vanhoissa perinteisissä kylpylöissä ja hotelleissa. 

Käsipyyhe kuin koriste

Paris Emily on kuvallinen käsipyyhe, joka toimii myös koristeena. Emily on saanut tähän mennessä pyyhkeidemme suurimman suosion, ehkä siksi, että Emily on yksinkerataisen tyylikäs ja herättää muistoja myös vanhoista suomalaisista elokuvista. Voit luoda sillä tunnelmaa niin kylpyhuoneeseen kuin keittiöön. Pyyhkeen samettikuva säilyttää värinsä ja pysyy kauniina 60 asteen konepesusta huolimatta. Kuva on kiinnitetty pyyheliinan alaosaan kauniilla koristekirjailulla.

Laadukasta puuvillaa

Pyyhkeen reunat pysyvät suorina, eivät lähde kiertymään eikä vetäydy ryppyyn. Pyyhkeen materiaali on korkealaatuista turkkilaista puuvillaa. Turkkilainen puuvillafrotee on pehmeää, hyvin imukykyistä ja kestävää laatua.

Ilme ja väritys, tuulahdus nostalgiaa mukavuusvaikutuksella 

Paris Emily pyyhkeen kuva sopii pyyhkeiden värimaailmaan. Kuva ja väri luovat yhdessä pyyhkeelle nostalgisen ja kauniin ulkoasun. Pyyhe on kooltaan jonkin verran kotimaisia käsipyyhkeitä kookkaampi.

Erittäin imukykyisenä pyyhkeenä se on siis sekä kaunis, että käytännöllinen. Pyyhe kannattaa pestä ennen käyttöönottoa. 

Pyyhkeen tekniset tiedot:

Koko: 50 cm x 90 cm 

Puuvillan tiheys: 450 g/ m²

Pesulämpötila: 30- 60

Paino: 200 g 

Pyyhkeen materiaali: Korkean laatuluokituksen omaava 100 % turkkilainen puuvilla.

Jos haluat säilyttää pyyhkeet pehmeänä ja vuosia uudenveroisina, pese pyyhkeet 30 asteessa ja käytä esim. pyykkietiikkaa huuhteluaineen sijaan. Etiikka desinfioi pyykin ja puhdistaa samalla pyykkikoneen. Pyyhkeet pysyvät pehmeänä myös 60 asteen pesusta huolimatta, kun käytät huuhteluainetta, kuivausrumpua tai etiikkaa/ pyykkietiikkaa huuhteluaineen tilalle.

Korkeus:
90 cm
Leveys:
50 cm
Paino:
200 g
Arvostelut 0 arvostelua