Käsipyyhe PARIS EMILY
Käsipyyhe PARIS EMILY Käsipyyhe PARIS EMILY Käsipyyhe PARIS EMILY kerma kylmä roosa vaaleanharmaa

Käsipyyhe PARIS EMILY

MINTEKS
9,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Käsipyyhe PARIS EMILY 100 % puuvillafrotee, laadukas, miellytävän pehmeä ja imukyvyltään erinomainen.

Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 101823

Käsipyyhe Emily

Käsipyyhe “Paris Emily” tuo arjen luksusta sinulle, joka haluat hemmotella itseäsi tai ihmisiä, jotka ovat sinulle tärkeitä. Paris-tuoteryhmän pyyhkeet luovat kotiisi ainutlaatuista, romanttista ja nostalgista tunnelmaa. Samaa tunnelmaa, jota voit aistia vanhoissa perinteisissä kylpylöissä ja hotelleissa. 

Käsipyyhe kuin koriste

Paris Emily on kuvallinen käsipyyhe, joka toimii myös koristeena. Emily on saanut tähän mennessä pyyhkeistamme suurimman suosion, ehkä siksi, että Emily on yksinkertaisen tyylikäs ja herättää muistoja myös vanhoista suomalaisista elokuvista. Voit luoda sillä tunnelmaa niin kylpyhuoneeseen kuin keittiöön. Pyyhkeen samettikuva säilyttää värinsä ja pysyy kauniina 60 asteen konepesusta huolimatta. Kuva on kiinnitetty pyyheliinan alaosaan kauniilla koriste kirjonnalla.

Laadukasta puuvillaa

Pyyhkeen reunat pysyvät suorina, eivät lähde kiertymään eikä vetäydy ryppyyn. Pyyhkeen materiaali on korkealaatuista turkkilaista puuvillaa. Turkkilainen puuvillafrotee on pehmeää, hyvin imukykyistä ja kestävää laatua.

Ilme ja väritys, tuulahdus nostalgia

Paris Emily pyyhkeen kuva sopii pyyhkeiden värimaailmaan. Kuva ja väri luovat yhdessä pyyhkeelle nostalgisen ja kauniin ulkoasun. Pyyhe on kooltaan jonkin verran kotimaisia käsipyyhkeitä kookkaampi.

Erittäin imu kykyisenä pyyhkeenä se on siis sekä kaunis, että käytännöllinen. Pyyhe kannattaa pestä ennen käyttöönottoa. 

Pyyhkeen tekniset tiedot:

Koko: 50 cm x 90 cm 

Froteen tiheys: 450 g/ m²

Pesulämpötila: 30- 60

Paino: 200 g 

Pyyhkeen materiaali: Korkean laatuluokituksen omaava 100 % turkkilainen puuvilla.

Jos haluat säilyttää pyyhkeet pehmeänä ja vuosia uudenveroisina, pese pyyhkeet 30 asteessa ja käytä huuhteluainetta tai esim. pyykkietikkaa huuhteluaineen sijaan. Etikka desinfioi pyykin ja puhdistaa samalla pyykkikoneen. 

Pyyheliinassa ei ole lenkkiä, jolla sen voi ripustaa koukkuun. Sen sijaan voit käyttää nipsejä, jonka ansiosta pyyheliina asettuu kauniisti. (Taita pyyheliina kahtia ja aseta nipsi taitettuun kulmaan.) Elegant Home tarjoaa erittäin käytännölliset ja toimivat metalliset ripustimet. Voit tilata pyyheliinan mukana naulakkoosi sopivan väriset ripustimet edullisesti. 

Vinkki: Yksilölliset ja käytännöllisemmät lenkit saat tietysti itse ompelemalla pyyheliinan poikittaisen reunan keskikohtaan kanttinauhasta, isoäidin pitsinauhasta, ohuesta nyöristä tai mistä tahansa kauniista nauhasta.


Pituus:
0.4 cm
Korkeus:
90 cm
Leveys:
50 cm
Paino:
200 g
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet