Käsipyyhe PARIS ANNA
Käsipyyhe PARIS ANNA Käsipyyhe PARIS ANNA Käsipyyhe PARIS ANNA luumu kerma kylmä roosa mintunvihreä

Käsipyyhe PARIS ANNA

9,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Käsipyyhe PARIS ANNA 100 % puuvilla, laadukas, pehmeä ja imukyvyltään erinomainen. Koko: 50 x 90 cm

Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 101820

Käsipyyhe Paris Anna 

Käsipyyhe “Paris Anna” tuo arjen luksusta sinulle, joka haluat hemmotella itseäsi tai ihmisiä, jotka ovat sinulle tärkeitä. Paris-tuoteryhmän pyyhkeet luovat kotiisi ainutlaatuista, romanttista ja nostalgista tunnelmaa. Samaa tunnelmaa, jota voit aistia vanhoissa perinteisissä kylpylöissä ja hotelleissa. 

Käsipyyhe kuin koriste

Paris Anna on kuvallinen käsipyyhe, joka toimii myös koristeena. Anna on erittäin sievä tyttö, joka on saanut jo runsaasti ihailua ja tuo ihanan nostalgisen tuulahduksen jo monen kodin kylpyhuoneeseen kuin keittiöön kin. Pyyhkeen samettikuva säilyttää värinsä ja pysyy kauniina 60 asteen konepesusta huolimatta. Kuva on kiinnitetty keskelle pyyheliinan alaosaan kauniilla koriste kirjailulla.

Laadukasta puuvillaa

Pyyhkeen reunat pysyvät suorina, eivät lähde kiertymään eikä vetäydy ryppyyn. Pyyhkeen materiaali on korkealaatuista turkkilaista puuvillaa. Turkkilainen puuvillafrotee on pehmeää, hyvin imukykyistä ja kestävää laatua.

Ilme ja väritys, tuulahdus nostalgiaa mukavuus vaikutuksella 

Paris Anna pyyhkeen kuva sopii pyyhkeiden värimaailmaan. Kuva ja väri luovat yhdessä pyyhkeelle nostalgisen ja kauniin ulkoasun. Pyyhe on kooltaan jonkin verran kotimaisia käsipyyhkeitä kookkaampi.

Erittäin imukykyisenä pyyhkeenä se on siis sekä kaunis, että käytännöllinen. Pyyhe kannattaa pestä ennen käyttöönottoa

Pyyhkeen tekniset tiedot:

Koko: 50 cm x 90 cm 

Froteen tiheys: 450 g/ m²

Pesulämpötila: 30- 60 

Paino: 200 g 

Pyyhkeen materiaali: Korkean laatuluokituksen omaava 100 % turkkilainen puuvilla.

Jos haluat säilyttää pyyhkeet pehmeänä ja vuosia uudenveroisina, pese pyyhkeet 30 asteessa ja käytä esim. pyyhki etiikka huuhteluaineen sijaan. Etiikka desinfioi pyykin ja puhdistaa samalla pyykkikoneen. Pyyhkeet pysyvät pehmeänä myös 60 asteen pesusta huolimatta, kun käytät huuhteluainetta, kuivausrumpua tai etiikkaa/ pyyhki etiikka huuhteluaineen tilalle.

Pyyheliinassa ei ole lenkkiä, jolla sen voi ripustaa koukkuun. Sen sijaan voit käyttää nipsejä, jonka ansiosta pyyheliina asettuu kauniisti. (Taita pyyheliina kahtia ja aseta nipsi taitettuun kulmaan.) Elegant Home tarjoaa erittäin käytännölliset ja toimivat ripustimet "muuta kivaa" tuoteryhmässä. Voit tilata pyyheliinan mukana naulakkoosi sopivan väriset ripustimet edullisesti. 

Vinkki: Yksilölliset ja käytännöllisemmät lenkit saat tietysti itse ompelemalla pyyheliinan poikittaisen reunan keskikohtaan kanttinauhasta, isoäidin pitsinauhasta, ohuesta nyöristä tai mistä tahansa kauniista nauhasta.


Pituus:
0.4 cm
Korkeus:
90 cm
Leveys:
50 cm
Paino:
200 g
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet