Käsipyyhe Elegant kohokuvio boordilla
Käsipyyhe Elegant kohokuvio boordilla Käsipyyhe Elegant kohokuvio boordilla Käsipyyhe Elegant kohokuvio boordilla luumu roosa kerma kylmä roosa vaalea turkoosi

Käsipyyhe Elegant kohokuvio boordilla

MINTEKS
12,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Käsipyyhe Elegant kohokuvio boordilla ja hienolla kirjailulla. Korkea laatuinen 100 % puuvillafrotee. Suljetun silmukka teknikan ansiosta kestävä ja kaunis.

Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 101819

Korkea laatuinen 100 % puuvillafrotee pyyheliina, jonka alaboordi on koristeltu kohokuviolla ja hienolla kirjailulla. 500 gr/m².  Suositus pesulämpötila 40-60 C°. Suljettu silmukka tekniikka tekee pyyhelinasta erittäin kestävän ja käyttökerrasta toiseen pyyheliina näyttää uudelta.

Pyyheliinassa ei ole lenkkiä, jolla sen voi ripustaa koukkuun. Sen sijaan voit käyttää verhonipsejä, jonka ansiosta pyyheliina asettuu kauniisti. Elegant Home tarjoaa erittäin käytännölliset ja toimivat ripustimet "muuta kivaa" tuoteryhmässä. Voit tilata pyyheliinan mukana naulakkoosi sopivan väriset ripustimet edullisesti. 

Vinkki: Kauneimmat ja käytännöllisemmät lenkit saat tietysti itse ompelemalla pyyheliinan reunaan kanttinauhasta, isoäidin pitsinauhasta, ohuesta nyöristä tai mistä tahansa nauhasta.

Pituus:
25 cm
Korkeus:
4 cm
Leveys:
20 cm
Paino:
480 g
Arvostelut 0 arvostelua