Kamelinmaito saippua kangaspussissa 150 gr
Kamelinmaito saippua kangaspussissa 150 gr

Kamelinmaito saippua kangaspussissa 150 gr

KORKUT
8,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kamelinmaitoa sisältävä oliiviöljysaippua on käsintehty. Omassa tyylikkäässä kangaspussissa. Vuosisatojen perinteen mukaan valmistettu, sopii herkkälle iholle.

Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 2020712

Tämä saippua sinulle, joka rakastat ihania tuoksuja. Vartalon, kasvojen ja hiusten pesuun sama saippua.
Ainutlaatuinen oma tuoksu.

Paino: 150 g. Pussissa on myös oma saippuan kuivatuspussi.
Sisältää: Sodium Olivate, Aqua, Parfum, Sodium Chloride, Camel Milk

Kamelinmaitosaippuaa on käytetty kauneudenhoidossa jo vuosisatojen ajan eikä ihme, sillä kamelinmaito on täynnä ihoa ravitsevia aineita, jotka pehmentävät ja suojaavat ihoa pitäen sen joustavana, vähentävät ikääntymisen merkkejä ja ylläpitävät ihon luonnollista kosteustasapainoa. Kamelinmaito sisältää on mm. A-, B1-, B2-, B12-, D- vitamiineja sekä karoteenia, jotka suojaavat ihoa auringon haittavaikutuksilta. 

Kamelinmaidon ihoa kosteuttavia, suojaavia ja pehmentäviä ominaisuuksia tehostaa puhtain ja laadukkain 100 % ekstra-neitsytoliiviöljy. Oliiviöljy on tunnettu hyvistä terveysvaikutuksistaan. Vuosisatojen ajan Välimeren ihmiset ovat tienneet myös öljyn suotuisista vaikutuksista ihonhoidossa.

Monikäyttöisellä saippualla voi pestä ihon ja hiukset, ja se sopii kaikille iho- ja hiustyypeille. Saippua sopii myös pehmeäksi avuksi erilaisiin iho-ongelmiin. Kamelinmaito oliiviöljysaippua kosteuttaa ihoa tehokkaasti mutta ei jätä sitä pesun jälkeen tahmean tai rasvaisen tuntuiseksi. Saippua pitää ihosi terveenä ja hehkuvana.

Pituus:
4 cm
Korkeus:
10 cm
Leveys:
8 cm
Paino:
150 g
Arvostelut 0 arvostelua