Ekologinen bambu WC- harja ja sinkkisanko
Ekologinen bambu WC- harja ja sinkkisanko Ekologinen bambu WC- harja ja sinkkisanko Ekologinen bambu WC- harja ja sinkkisanko

Ekologinen bambu WC- harja ja sinkkisanko

14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ekologisen wc-harjan bambuvarsi on luontaisesti antibakteerista. Harjakset ovat napakkaa sisalkuitua. Tyylikäs säilytysastia on sinkkiä. Helppo hoitoinen.

Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 20210915

Ekologinen bambu WC-harja pysyy kädessä tukevasti. Napakat sisalharjakset kestävät pitkään. Säilytetään omassa tyylikkäässä sinkkiastiassa.

Harjan pituus on 33 cm.

Monivuotinen agave-sukuun kuuluva sisal on käytetty satojen vuosien ajan käytetty erilaisin tuotteisiin. Kuidut erotetaan kasvin lehdistä jotka voivat kasvaa jopa 1-1.5 m mittaisiksi. Sisalkuitu on väriltään vaalea, voimakaskiiltoinen ja karkea. Yleisesti sitä käytetään narujen ja köysien raaka-aineena.

Bambu on sinänsä hyvin ekologinen materiaali. Se on maailman nopeimmin kasvava kasvi ja viimevuosina bambun jalostus ja käyttötarkoitus jatkuvasti laajenee. Bambu kasvaa uudelleen juuri siitä kohdasta, josta se on katkaistu. Yksi kasviyksilö voi tuottaa jopa 15 kilometriä bambukeppiä. Bambu on suosittu siksi, että se on myös antibakteerinen.

Pituus:
13 cm
Korkeus:
34 cm
Leveys:
13 cm
Paino:
700 g
Arvostelut 0 arvostelua