Aasinmaitosaippua ZEYTEEN DONKEY MILK
Aasinmaitosaippua ZEYTEEN DONKEY MILK Aasinmaitosaippua ZEYTEEN DONKEY MILK

Aasinmaitosaippua ZEYTEEN DONKEY MILK

7,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Aasinmaitosaippua ZEYTEEN DONKEY MILK SOAP on käsin tehty extra-neitsytoliivi öljystä ja aasinmaidosta. Tuotteeme on tyylikkäässä rasiassa.

Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 500034

Elegant Home tarjoaa sinulle puhtaan ja terveellisen käsin tehdyn Donkey Milk -saippuan tyylikkäässä laatikossa. Aasinmaitoa on kauneuden parantajana käytetty Egyptin antiikin ajoista lähtien sekä kosmeettisissa että ruuansulatuksellisissa tarkoituksissa. Aasinmaitoa pidetään lähimpänä ihmisen rintamaitoa, joka on täynnä ravinteita, jotka virkistävät ihosoluja. Aasimaito, jolla on runsaasti vitamiineja, poistaa kasvojen ryppyjä, tekee ihosta sileän ja ylläpitää ihosi luonnollista kosteustasoa. Sitä voidaan käyttää vartaloon, kasvoihin ja hiuksiin. Donkey Milk on luonnollinen ja tehokas ihon uudistaja, joka hidastaa ikääntymistä ja auttaa ihon pysyä kiinteänä. 

Sen poikkeuksellinen koostumus antaa kosteuttavia, kiinteyttäviä ja pehmentäviä ominaisuuksia. Saippua on vahvistettu 100%: lla ekstra-neitsytoliiviöljyllä. Aasinmaitosaippua nuorentaa ihoa kosteuttavalla ja ryppyjä estävällä vaikutuksella ja puhdistaa ihon perusteellisesti. Tyylikkäällä luonnollisella tuoksulla varustettu Zeyteen Donkey Milk -saippua antaaa sinulle unohtumattoman kylpyhetken.

Pituus:
10 cm
Korkeus:
2 cm
Leveys:
10 cm
Paino:
150 g
Arvostelut 0 arvostelua