|

Yritysidea sai alkunsa pitkäaikaisesta unelmasta, rakkaudesta sisustamiseen ja kauniisiin kodintekstiileihin.

Meillä on läheisiä ystäviä Turkissa, jotka ovat toimineet tuottajana yli 20 vuotta tekstiilialalla. Idea kypsyi vuosien varrella ja koitti aika avata se Suomen markkinoille. Ideasta tuli totta ja syntyi Elegant Home.

Elegant Home on kodintekstiilien ja sisustamisen verkkokauppa, joka sai nimensä laadukkaista ja tyylikkäistä erikoistuotteista, joissa moderni ja mennyt maailma kohtaavat. Pitkän harkinnan ja markkinatutkimusten valossa olemme muodostaneet suhteellisen suppean valikoiman, sillä ideanamme on kehittää tuotevalikoimaa yhdessä asiakkaidemme toiveita huomioiden.

Valikoimassa löytyy laadukasta kodintekstiiliä mm. pehmeitä pyyheliinoja ja kylpytakkeja. Meiltä löydät myös uniikkeja sekä näyttäviä vuodevaatteita.

Tuotteissamme on paljon kauniita koristeita; upeita pitsejä, satiinia, taftia, rusetteja, koristeommelta, kuvio ja helmikirjontaa. Vuodevaatteissa on myös pieniä käsin ommeltuja yksityiskohtia.

Valikoimasta löydät ihania unelmia hääparille tai häitä suunnitteleville, sillä Elegant Home:n toiveena on herättää jälleen eloon historian unohduksiin jäänyt KAPIOT- kulttuuri nykypäivän modernissa muodossa. Tämä tapa on edelleen käytössä monissa kulttuureissa.

"1950-luvun Suomessa tyypillisiä myötäjäisiä olivat liinavaatteet eli kapiot. Morsiamen piti ommella itselleen kapioita, jotka laitettiin erityiseen kapioarkkuun. Aiemmin, kun kankaatkin kudottiin kotona käsin, kapioiden valmistus aloitettiin jo tyttöjen lapsuudessa. Myöhemmin morsian valmisti kapionsa yleensä kihlausaikanaan, usein äitinsä avustuksella. Kapioiden laatu kertoi morsiamen käsityötaidosta. Kapioihin kuuluivat vuodeliinat (lakanat ja tyynynliinat), lautasliinat laukkuineen, tarvittavat pyyhkeet sekä kylpemiseen että keittiökäyttöön ja muut keittiötekstiilit, kuten pannulaput ja leipomaliinat. Arvostetuin materiaali oli pellava, jota kasvatettiin yleisesti Suomenkin maaseudulla ainakin toiseen maailmansotaan asti. Kaikki tekstiilit pyrittiin nimikoimaan morsiamen tulevilla nimikirjaimilla."

Haluamme tarjota sekä arkeen että juhlaan hieman luksusta, kauneutta, lämpöä ja herkkyyttä. Tarpeellinen käyttötavarakin saa olla kaunista, sillä se on ilo silmälle ja piristää mieltä.

Otamme ilolla palautteita ja ideoita vastaan ja mahdollisuuksien mukaan pyrimme laajentamaan valikoimaa.

Elegant Home:lle on kuitenkin tärkeää säilyttää imagonsa ja tarkoituksemme on saada jotain erilaista, vähän tavanomaisesta poikkeavaa.

Yleiset tiedot:

Elegant Home OY

Y-tunnus: 0679089-1

Pronssikuja 1

21410, VANHALINNA

Puhelin: 045 260 7940

info@eleganthome.fi