JÄLLEENMYYJÄT - YHTEISTYÖ VERKOSTOMME

1- vuotias Elegant Home

1- vuotias Elegant Home

Paljon mahtuu yhteen vuoteen:

Alku oli jännittävää aikaa. Odotimme innolla ensimmäistä rahtia jouluksi. Jouluksi se kyllä saapuikin, mutta aivan liian myöhään, joten joulu meni meiltä sivu suun. Ihastelimme sitten ystäviemme kanssa uusia tuotteitamme. Tuotteet näyttivät niin ihanilta, että pettymys oli sitäkin suurempi, kun emme ehtineet joulumarkkinoille.

Toimintamme pääsi siis alkamaan vuoden hiljaisimpaan aikaan, jolloin mikään eikä kukaan liikkunut mihinkään. Siis, haasteita riitti ja kekseliäisyyttä tarvittiin. Kiertämään oli lähdettävä messuille ja markkinoille, mikä osoittautuikin loistavaksi ratkaisuksi. Mikäs sen hienompaa, kuin käydä eri paikoissa ympäri maata, nähdä uusia paikkoja, kohdata ihmisiä, tehdä tunnetuksi upeita tuotteitamme, tehdä ihmiset iloiseksi ja saada itse iloa tästä kaikesta.

Siinä se ensimmäisen vuoden kevät, kesä ja syksy vierähti eri tapahtumissa, mikä vain kiihtyy joulua kohti. Työtä on riittänyt, mutta aika ei! Töitä olisi vaikka ympäri vuorokauden. Kunpa joku pidentäisi ajan! Iloisin mielin aina lähdetään uudestaan ja uudestaan, sinne missä on ihmisiä liikkeellä ja vaikkei aina kauppa kävisikään, niin tapaamme ihmisiä, joiden kanssa syntyy upeita kohtaamisia.

Yrittäjällä on tietysti omat haasteensa, vaikeutensa ja harminsa, joita tulee vastaan melkeinpä päivittäin. Joskus myös väsymys ja riittämättömyyden tunne valtaa hetkeksi ja ikävä omia läheisiä ja ystäviä, joille ei ole riittänyt tarpeeksi aikaa. Innostus omaan työhön antaa kuitenkin aina uutta voimaa ja pontta. Päällimmäisenä tunteena on ilo siitä, että työ on antoisaa, monipuolista ja hyvin mielenkiintoista. 

Oman miehen kanssa olen saanut viettää aikaa enemmän kuin koskaan ja yhteistyö sujuu aina vain paremmin ja into vaan kasvaa. Paljon olemme oppineet ja paljon on opittavaa. Yrittäjyys kurssilla minulle jäi elävästi mieleen sanat: ”Ei ole epäonnistumisia, vaan oppimiskokemuksia.” Joten en kaadu omista mokista, virheistä ja vääristä valinnoista, vaikka ne harmittavatkin vaan yritän olla seuraavalla kerralla viisaampi.

Haluamme tehdä asiakkaat tyytyväisiksi ja olemmekin saaneet hienoa palautetta tuotteistamme. Esim;

”Voiko näin kauniita ollakaan?”

”Ostin teiltä pyyhkeitä ja ne ovat olleet ihan parhaita.”

           ”Voih, et on hienoja, tällaisia ei ole missään.”

           ”Nää on mun lempipyyhkeitä.”

           ”En ole ikinä nähnyt näin kauniita.”

           ”Lakanat olivat upeat ja todella laadukkaat, olen niin tyytyväinen.”

           ”Tytär nappas sen mun kylpytakin ja käyttää sitä joka päivä.” jne…

Meille on todella tärkeää saada kaikenlaista palautetta myöskin kritiikkiä, jotta voimme kehittää ja parantaa laatua sekä tuotteissa että asiakaspalvelussa.

Odotan innolla tulevaa. Jokainen päivä on uusi, erilainen seikkailu. Koskaan ei tiedä mitä se tuo tullessaan. Jännittävää! 

Ja nyt ehdimme myös mukaan joulumarkkinoille! Jippii! (vaikka uudet tuotteet ovat jälleen myöhässä)


Sari Inhanli


 

      

 

Comments

Sign in in order to write a comment

DIGIPAINOMENETELMÄ

Monen vuoden kokemuksella, tuottaja verkostomme voi luoda rajattomasti digipainotuotteita. 

Sinä: kunnan päättäjä, yrityksen vastuuhenkilö, yhdistyksen aktiivi jäsen! Jos haluat ehdottaa esimerkiksi joululahjaksi asiakkaillenne tai jäsenille vaikkapa henkilökunnalle, voimme valmistaa ehdotuksenne mukaisesti ihania pyyheliinoja, joiden alaboordissa komeilee juuri suunnittelemasi kuva, teksti tai molempia.

Katso lyhyt video digitaali tekstiilipainoprosessista